O projektu

Ovaj projekt financira Europska unija u okviru IPA programa, IV. komponenta - Razvoj ljudskih potencijala. Sadržaj portala isključiva je odgovornost Škole za cestovni promet Zagreb i partnera koji sudjeluju na izradi portala i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.

IPA Razvoj ljudskih potencijalaAgencija za strukovno obrazovanje

Saznaj više ...

Državno natjecanje učenika u obrazovnome sektoru promet i logistika

Eko vožnja je zakon! - DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA U OBRAZOVNOME SEKTORU PROMET I LOGISTIKA

17.04.2013. Državno natjecanje prometnih škola Republike Hrvatske-prezentacija dosadašnjih postignuća projekta „Eko vožnja je zakon!“

Na Državnom natjecanju iz obrazovnog sektora promet i logistika održana je prezentacija projekata. Voditeljica projekta je naglasila  do sada realizirane edukacije nastavnika i učenika, kao i nabavku i uporabu opreme, te njenu primjenu u nastavnom procesu. 

Ukazano je na prednosti realizacije projekta u školama kao i na  dobrobit koju on donosi krajnjim korisnicima-gospodarstvenicima.

Kolege  su upoznate sa dijelovima nastavnih tema koje se odnose na  eko vožnju i realizaciju, te novi inovativni pristupa, kroz redovnu nastavi kao i kroz mogućnost realizacije kroz izvannastavne aktivnosti učenika  koji se obrazuju za zanimanja tehničar cestovnog prometa i vozač motornog vozila. 

Više na www.asoo.hr 


Partneri
Nositelj projekta